Всі «французи» концерну PSA на тест-драйві в «Ілта на Печерську»

Починаючи з 1 липня, як у гарному ресторані, де вам запропонують декілька фірмових страв на вибір, автоцентр «Ілта на Печерську» пропонує випробувати на тест-драйві автомобілі трьох ключових французьких брендів: PeugeotCitroёn та DS Automobiles. Адже відтепер компанія «Ілта» є офіційним дилером всіх вказаних марок.
В автоцентрі «Ілта на Печерську» ви зможете ознайомитися з модельними рядами брендів, отримати кваліфіковану консультацію щодо їх особливостей, здійснити тест-драйв омріяної автівки і, врешті-решт, придбати її.

Peugeot: елегантна класика
Увага: на вас чекає кохання з першого погляду!
Дійсно, достатньо лише погляду, щоб оцінити елегантність і класичну довершеність автомобілів Peugeot. В «Ілта на Печерську» представлено широкий спектр найбільш популярних моделей – Peugeot 2008 та 508 в оновленому дизайні, витончений 301, ідеальний для заміських поїздок Peugeot Rifter, а також кросовери 20083008 і 5008. Peugeot 3008, до речі, торік отримав 67 міжнародних нагород у різних країнах та номінаціях.
Серед найбільш затребуваних на тест-драйв – новий Peugeot 2008 завдяки його цілком футуристичному салону, що ніби зійшов із фантастичного фільму. Втім, всі Peugeot – фантастичні. Який би ви не обрали, гарантовано отримаєте задоволення від керування.

Citroën: нові стандарти стилю й комфорту
Відтепер «Ілта» і Citroёn офіційно разом. Citroёn – це зручні автомобілі для всіх і кожного. В «Ілта на Печерську» доступна широка лінійка: від Citroёn C3C5 Aircross та модного хетчбека нової ери – Cactus`а, аж до поважного Berlingo SHINE та мінівена SpaceTourer. Для будь-якої моделі Citroën притаманні унікальна індивідуальність та оригінальне стилістичне рішення, а також підвищений комфорт і зручність для водія та пасажирів.
Наразі в «Ілта на Печерську» представлено Citroёn C3 та C5 Aircross.
C5 Aircross – це дизель 2019 року, класичний кросовер з впевненим і «м’язистим» дизайном, великими колесами та збільшеним кліренсом. Три індивідуальні висувні задні сидіння роблять C5 Aircross найзручнішим, легко трансформованим та просторим кросовером у своєму сегменті. Адже ергономіка салону є одним з пріоритетів для конструкторів та інженерів Citroёn.

DS – взірець високої моди
Витонченість і досконалість в кожній деталі, у виборі матеріалів та обробці салону характерні для преміального бренду DS Automobiles.
В автоцентрі «Ілта на Печерську» модельний ряд DS Automobiles представлено кросоверами DS3 та DS7.

DS7 — перша модель нового покоління автомобілів DS Automobiles. Зовнішній вигляд цієї автівки дуже престижний – за кермом ви завжди будете в центрі уваги. Гострі грані передніх і задніх крил підкреслюють динаміку і міць, найкращі «ноу-хау» дизайнерського смаку.

Новій DS3 філігранно поєднує елегантність, комфортабельність та технологічність, завдяки чому його не переплутаєш із жодним іншим автомобілем. Яскравий зовнішній вигляд підкреслюють особливі деталі, вони надають йому сучасності і вишуканості. Завдяки вигинчастому силуету та великим колесам кросовер випромінює авангардний стиль, силу та вишуканість.

Оздоблення інтер’єру DS нагадує витвір високої моди haute couture. Аби вдовольнити всі смаки, було створено кілька варіантів оформлення під назвою DS Inspirations. Лише оберіть, який матеріал вам до вподоби: шкіра Art Black Basalt Nappa з дизайном, що нагадує ремінець годинника, чи з перламутровою стрічкою та алюмінієвою емблемою OPERA; шкіра Black Basalt Grained з емблемою RIVOLI та тисненими вставками ‘Clous de Paris; тканина Bronze Perruzzi, чи текстурне обрамлення DS WINGS.
Серед інших переваг – унікальна підвіска DS ACTIVE SCAN, яка аналізує дорожнє покриття попереду й автоматично перелаштовується, дозволяючи автівці долати недосконалості дороги з легкістю.

Тестуйте, драйвуйте та обирайте своє авто французького бренду!
Приїздіть в автоцентр «Ілта на Печерську», або заходьте на сайт ilta.ua та оцініть автівки флагманів французського автомобільного ринку із докладним описом всіх переваг та особливостей будь-якого авто та можливості тут же спробувати його за кермом, в дії.
На тест-драйв ви також можете записатися просто на сайті ilta.ua, обравши бренд та бажану модель і залишивши свої контактні дані. Вам обов’язково зателефонують!
В «Ілта на Печерську» ви зможете навіть конфігурувати своє авто, на власний смак.
Зауважте, що супроводження, обслуговування та повний сервіс придбаного автомобіля також візьме на себе «Ілта на Печерську», справжнє автомістечко у центрі Києва.

«Ілта на Печерську»
Залізничне шосе, 6
Телефон: (044) 390 9 777
.