Лев PEUGEOT загарчав ще голосніше! Зустрічайте новий логотип Бренду.

Найстаріший з автомобільних брендів підкреслює свою індивідуальність і характер за допомогою нового логотипу.


Це не просто логотип - це символ започаткування нової епохи в історії PEUGEOT!


25 лютого 2021 року Бренд PEUGEOT представляє свій новий логотип: герб, прикрашений величною головою лева.
Починаючи з 1850 року, у PEUGEOT було десять логотипів, на кожному з яких випливала емблема лева. Сьогодні світ зустрічає одинадцяту версію: ще більш стрімку, ще більш елегантну. Нова емблема була створена фірмовою студією глобального дизайну Бренду – PEUGEOT Design Lab.


Нинішній логотип був презентований в 2010 році, але вимагав доопрацювання, щоб підкреслити просування Бренду на більш високий рівень. Після повного оновлення модельної лінійки автомобілів за минулі 10 років, тепер PEUGEOT готовий змінити і свій логотип, який йде «в ногу» з інноваційними моделями Бренду.


На початку 2021 року для цього «зійшлися всі зірки»: запуск нової лінійки автомобілів, перероблений веб-сайт, створення STELLANTIS – і, нарешті, новий лев-логотип!


PEUGEOT – це потужний, динамічний, інстинктивний Бренд. Що знайшло відображення у фірмовій емблемі: лев, цар звірів.

 

Новий логотип уособлює те, чим Бренд PEUGEOT був вчора, що PEUGEOT означає сьогодні, і яким PEUGEOT буде завтра.

Цей логотип був розроблений з прицілом на довгі роки.

У чому сенс нового логотипу: він позачасовий, універсальний, мульти-культурний. У той же час, новий логотип гарантує максимальну ідентичність для Бренду PEUGEOT. Це відмітний знак приналежності до вершини автомобільного світу і визнання Бренда PEUGEOT по всій планеті.

Новий логотип - синонім престижу і якості, впевненості і довголіття, синонім благородного походження. У новому логотипі Бренд PEUGEOT не тільки відображає свою індивідуальність, але також намагається об'єднати власну багату історію і ультрасучасність нинішнього світу.

Під цим символом-логотипом, Бренд PEUGEOT відправляється підкорювати нові землі, прискорювати своє міжнародне зростання, нести в світ французьку елегантність, а також характерний стиль і ноу-хау.

PEUGEOT відкриває нову сторінку в своїй історії, це нова ера для Бренду. І тепер у Бренду PEUEGOT є нове зобов'язання перед своїми клієнтами: перетворити час, проведений з «левиними» автомобілями, в незабутні миті життя.