Комфортний седан CITROЁN C-Elysée з вигодою. Економія до 20 000 грн.

Комфортний і просторий седан CITROЁN C-Elysée доступний на спеціальних цінових умовах – з вигодою до 20 000 грн щодо минулих стандартних цін. Пропозиція діє на автомобілі, які вже знаходяться на складах в Україні: поспішайте обрати і придбати свій «подвійний шеврон» напередодні новорічних свят!

Седан CITROЁN C-Elysée по праву ось уже кілька років числиться в бестселерах Бренду на українському ринку.

Успіх моделі, серед іншого, обумовлений і фірмовим підходом Бренду CITROЁN до створення комфортних і затишних автомобілів, що чудово втілено в моделі C-Elysée. Наприклад, зберігши досить компактні розміри (довжина 4,42 м), що зручно для маневрування в місті, автомобіль пропонує просторий салон (колісна база 2,65 м) і великий багажник (506 л): всі пасажири сядуть з комфортом, та і для їх сумок знайдеться місце.

Крім того, модель CITROЁN C-Elysée відома м’якою і енергоємною підвіскою – відмінні «ліки» від будь-яких розбитих доріг.

Нарешті, адаптація до суворих умов експлуатації є теж свого роду проявом комфорту: дверні ущільнювачі розраховані під сильні морози, встановлена ​​міцний заводський захист двигуна і потужний акумулятор – повірте, з часом кожен власник оцінить ці переваги.

Пропозиція діє до 31.01.2021 року.

Для запису на тест-драйв: (044) 390 9 777.

Або ви можете звернутися до нас в салон Citroёn «Ілта на Печерську»: Залізничне шосе, 6.