Справжній ексклюзив - з максимальним рівнем практичності! Мінівен CITROЁN Berlingo Rip Curl лімітовано в Україні.

Всього 15 автомобілів в Україні спеціально для любителів свободи та і активного відпочинку.

Мінівен CITROЁN Berlingo Rip Curl прикрашений зображенням хвиль - як натяк на захоплення серфінгом, з чого і починалася історія Rip Curl. Нова хвиля співпраці двох брендів.

Спеціальна версія приємно дивує не тільки дизайном, але і практичністю. Автомобіль пропонується в кузові L1 і в 5-місному виконанні салону:

- Він досить компактний (довжина 4,4 м) навіть для тісних міських вулиць, при цьому досить просторий для сім'ї або компанії друзів, а також без проблем вмістить весь необхідний багаж.

- Під капотом встановлений сучасний турбодизель об'ємом 1,5 л з потужністю 130 к.с., який працює в парі з 8-ступінчастою АКПП від японської компанії Aisin: дана комбінація гарантує гарну динаміку розгону і високу максимальну швидкість при скромній витраті палива (4,3 л на 100 км в змішаному циклі).

- Крім того, новинка CITROЁN Berlingo Rip Curl створена на основі максимальної комплектації FEEL PACK, яка включає в себе: круїз-контроль, фронтальні і бічні подушки безпеки, 2-зонний клімат-контроль, шкіряна обробка керма, електропривід стікол в бічних зсувних дверях, три індивідуальні сидіння ззаду, 8-дюймові сенсорний дисплей в салоні з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, датчик світла, датчик дощу, легкосплавні 16-дюймові колісні диски, тд.

_______

Любиш ексклюзивні пропозиції?
Звертайся до нас у салон Сitroёn "Ілта на Печерську":

Залізничне шосе, 6
(044) 390 9 777