Плагін-гібрид DS7 Crossback E-Tense та Peugeot 3008 Hybrid4 проїхали на електротязі разом з марафонцями 42 км.

Компанія «ІЛТА» виступила головним автомобільним партнером ювілейного марафону Kyiv Euro Marathon.

Чим вимірюється виклик? Для учасників марафонських змагань — за будь-якої погоди і обставин подолати заповітні 42 км 192 м. Для плагін-гібридів DS7 Crossback E-Tense та Peugeot 3008 Hybrid4 ця дистанція — теж своєрідний виклик, якщо долати її в електрорежимі. Тому компанія «ІЛТА» з радістю доєдналася до ювілейного 5-го марафону Kyiv Euro Marathon, який відбувся у столиці України 25 квітня.

Головна мета участі «ІЛТА» у заході — підтримка українського спорту. Компанія вже більше 10 років допомагає збірній Україні з фехтування, а марафон став для нас черговим прикладом того, як можна реалізувати підтримку змагань у відповідності до духу спорту взагалі і марафону зокрема.

А цього разу разом з «ІЛТА» до підтримки організації такого європейського заходу приєднався український офіс компанії імпортера Stellantis.

Електричний марафон для DS7 Crossback E-Tense та Peugeot 3008 Hybrid.

Компанія «ІЛТА» у якості партнера Kyiv Euro Marathon надала автомобілі для супроводу змагань. Вони везли операторів, що вели відеозйомку марафону, фільмуючи неймовірні кадри людської витривалості і жаги до перемоги.

Вибір DS7 Crossback E-Tense та Peugeot 3008 Hybrid у якості автомобілів супроводу цілком логічний, адже ці плагін-гібриди можуть на електротязі додати до 58 і 59 кілометрів відповідно. Під час змагань наші автомобілі перебували у безпосередній близькості до спортсменів, тому всю дистанцію марафону їхали в електричному режимі, не забруднюючи повітря шкідливими викидами. Для компанії «ІЛТА» було дуже важливо, аби спортсменам було легше дихати під час довгої 42-кілометрової дистанції.

Варто зазначити, що Peugeot 3008 Hybrid4 на марафоні був представлений двома версіями: разом з дорестайлінговою моделлю підтримку змагань виконував оновлений кросовер 2021 модельного року, який вже можна замовити в автосалоні «ІЛТА».

Окрім високої екологічності рестайлінговий Peugeot 3008 Hybrid4 і DS7 Crossback E-Tense вирізняються високоефективною і потужною силовою установкою потужністю 300 к.с. у поєднанні з інтелектуальною системою повного приводу. Це забезпечує чудову динаміку з розгоном до 100 км/год менш ніж за 6 секунд.

Також обидві моделі дарують водієві і пасажирам чудовий комфорт. А у DS7 Crossback E-Tense салон — це ще й естетична насолода завдяки витонченому декору та преміальним матеріалам оздоблення.

Разом до нових звершень.

Kyiv Euro Marathon 2021 став однією з головних та найбільш очікуваних бігових подій весняного змагального сезону. У змаганнях прийняли участь понад 3000 спортсменів з різних країн світу, зокрема з Туреччини, Хорватії, Ізраїлю.

Цьогоріч марафон відбувся за оновленим, більш комфортним і швидким маршрутом. Водночас були запропоновані дистанцій для спортсменів будь-якого рівня підготовки: 5 км, напівмарафон, марафон, командна марафонська естафета.

Компанія «Ілта» від імені усіх своїх співробітників висловлює щирі вітання переможцям і учасникам Kyiv Euro Marathon!